Firmaprofil

Slanger siden 1977

Indehaveren af Slangespecialisten har beskæftiget sig med slanger og fittings siden 1977 i forskellige ansættelsesforhold, men startede sit eget firma i 1997.

Vi påtager os alle opgaver indenfor slanger og fittings-produktion store som små, gerne med henblik på renovering af ældre slanger uanset deres formål, specielt hvad de "store firmaer" har opgivet på forhånd.

Vor målgruppe er i dag bl.a. slanger til generatoranlæg på sygehuse og i banker etc.

Derudover har vi Danmarks største lager af silikoneslanger fra Leyland Silicone hoses Ltd.      Sikoneslanger er til kølevand, varm luft og udstødninger på store både. Vi har dog også et stort udvalg af silikoneslanger til benzin, med Viton indlæg.

Vi fremstiller bremseslanger til alle køretøjer, Bil eller Motorcykel, helt tilbage fra før krigen og til samtlige nuværende køretøjer. Vi presser selv slangerne på eget værksted efter D.O.T. og TüV´S forskrifter. Alle slangerne kan derfor godkendes til syn. Tilhørende bremserør kan fremstilles.

Vores rustfrie omflettede slanger er egen produktion, da vi køber kvalitets-slanger hjem og omfletter selv med rustfri omflet, så alle typer slanger kan dermed leveres med overtræk i rustfri.

Vi har et anseeligt lager af rustfrie lynkoblinger & slangekoblinger + fittings i aisi  316, som er egen import fra Italien, hvilket smitter af på priserne.

Vi fremstiller gerne specialfittings efter ønske. Specialfittings er det som ikke allerede er opfundet eller tilgængeligt på vore breddegrader. Vi har både drejebænke og diverse andre muligheder for at bearbejde stål & messing.

Rustfrie bælgslanger til damp leveres efter opgave.

Gennem årene har vi leveret slanger til f.eks. Danmarks første rumraket, de første Zenvo biler, herunder bremse, køle, servo, olie, turbo, hæve/sænke, og gearkasseslanger.

Så, vi påtager os et bredt udvalg af opgaver; bare spørg.    Mvh. Jesper Ricardo Damgaard, indehaver.

Disse nydelige og yderst præsentable medarbejdere som står aller nederst, er altid klar til at hjælpe jer.

Herren til højre er uddannet som sodo-sado-pædo-nekro macrofolist, og den anden: 

.... Saldoneser med speciale i at gede fladhatte og tørre kabat, det siger jo alt om deres kompetencer.!

 

 

Persondata

Slangespecialisten er underlagt persondataloven/databeskyttelsesloven og persondataforordningen, hvilket betyder, at virksomheden er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger virksomheden behandler, samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed.

I det følgende redegøres der for, hvordan Slangespecialisten anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig samt når du henvender dig til os, og hvad du selv kan gøre for at ændre dine data vi har om dig.

Slangespecialisten behandler altid dine data i overensstemmelse  med gældende lovgivning. Det vil sige de til enhver gældende love i Danmark og EU`s persondatabeskyttelseforordning (GDPR).

 

Persondatapolitik

1. Indsamling af personlige oplysninger

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger kan f.eks. være dit navn, adresse og e-mailadresse.

2. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysningerne indsamles og anvendes i forbindelse med:

  • Fremsendelse af ordrebekræftelse og faktura
  • Fremsendelse af vare
  • Reklamationer
  • Returnering

Vi gør opmærksomhed på, at ovennævnte brug kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit samtykke, med mindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig, uden at du giver dit samtykke først.

Dine oplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelse af et eller flere af ovennævnte formål og når loven tillader det.

3. Links til andre websites

Vores hjemmeside indeholder links til andre websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

4. Modtagere og behandlere af personoplysninger

 Dine personoplysninger behandles udelukkende af Slangespecialisten, medmindre anden brug følger henvendelsens natur eller behandlingens art.

Dine oplysninger vil i nødvendigt omfang eksempelvis blive videregivet i forbindelse med afsendelse af elektronisk faktura som vil blive videre givet til databehandler Sproom, samt ved telefonisk kontakt med databehandler Telehuset.

5. Adgang til dine oplysninger

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har ret til at få korrigeret dine oplysninger, hvis der er behov herfor.

6. Ændring af oplysninger

Den dataansvarlige hos Slangespecialisten er Jesper . Hvis du ønsker at vi opdaterer eller sletter de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til ham på slanger@paradis.dk eller tlf 70204713.

 

hillbilly.jpg