Firmaprofil

Slanger siden 1977

Indehaveren af Slangespecialisten har beskæftiget sig med slanger og fittings siden 1977 i forskellige ansættelses-forhold, men startede sit eget firma i 1997.

Vi påtager os alle opgaver indenfor slanger og fittings-produktion store som små, gerne med henblik på renovering af ældre slanger uanset deres formål, specielt hvad de "store firmaer" har opgivet på forhånd.

Vor målgruppe er idag bl.a. slanger til generatoranlæg på sygehuse/ i Banker, Brandslukkerslanger, slanger til syre eller gas ect. Vi har sågar leveret slanger til Danmarks første rumraket, samt den Dansk-byggede Zenvo St1, herunder samtlige bremseslanger, kølerslanger, olieslanger etc.

Derudover har vi Danmarks største lager af silikoneslanger fra Samco Sport, til f.eks. turboformål eller køleranlæg.

Vi fremstiller bremseslanger til alle køretøjer, Bil eller Motorcykel, helt tilbage fra før krigen og til samtlige nuværende køretøjer. Vi presser selv slangerne på eget værksted efter D.O.T. og TüV´S forskrifter. Alle slangerne kan derfor godkendes til syn.

Vores rustfrie omflettede slanger er egen produktion, da vi køber kvalitets-slanger hjem og selv omfletter med rustfri omflet, så alle typer slanger kan dermed leveres med overtræk i rustfri.

Vi fremstiller gerne specialfittings efter ønske. Specialfittings er det som ikke allerede er opfundet eller tilgængeligt på vore breddegrader. Vi har både drejebænke og diverse andre muligheder for at bearbejde stål & messing.

 

Disse nydelige og yderst præsentable medarbejdere står klar til at hjælpe jer.

Herren til højre er uddannet som sodo-sado-pædo-nekro macrofolist, og den anden: 

.... Saldoneser med speciale i at gede fladhatte og tørre kabat, det siger jo alt om deres kompetencer.!

hillbilly.jpg